Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.
Pokliči 051 616 808
 
Če ni dobro, nas ne zanima

O nas

Boštjan & Marko

Kdo je kdo? Marko je ta, ki na sliki prešerno nasmejan drži tegl, Boštjan pa dolgolasec z brado 😉 Sva najprej prijatelja, nato pa še partnerja v zgodbi, ki se nama je v glavi pletla že nekaj časa. Oba sva že kar nekaj let del gostinstva na Ptuju, med projekti pa vsak po svoje krmariva že skoraj celo življenje. Boštjan je tisti del možganov, ki skrbi večinoma za posel, Marko pa nemiren kreativec s polno glavo idej. In sva rekla “pa probajmo”;)

Dobrodošli v najini novi skupni zgodbi. Upava, da boste tudi vi uživali pri nas in začutili dobro energijo za katero se trudimo vsak dan.

Najina želja je ustvariti kotiček za vse, ki iščemo sprostitev, zabavo in dobro energijo. Je že res, da smo velikokrat iz neštetih razlogov v življenju slabe volje, stresirani in so minute, ko pač ne vidimo nič dobrega … zato želiva, da pri nas odložite te skrbi, se podružite in spijete nekaj dobrega. Zakaj bi “pun kufer” vedno pomenilo, da imamo dovolj vsega in nekaj negativnega? Obrnimo ploščo in rečimo, da je življenje lepo in da skupaj lahko naredimo “pun kufer” dobrega 😉

Ekipca

Naša ekipa ni čisto klasična … pa saj ravno v naši raznolikosti je lepota, ne?:) Pomočniki in maskote našega barčka so prijazne barabe – mi jim rečemo kar Monsterčki. Vsak ima v kufru svojo nalogo, ki upamo, da jo bodo opravljali v skladu s pogodbo;) So prijazni, a močni karakterji, zato jih jemljite kdaj pa kdaj malo z rezervo 😉

Mi smo si enotni - karkoli gre v naš kufer in kar gre ven, vse mora biti dobro!

Naj jih še na kratko predstavimo: Leteči Pero (ptica selivka in svobodnjak po duši), dr. Ivan Kofič (ljubitelj dobre kave in nergač), Zverko Hlastač (garač in hedonist), Dvojčka Krempeljc (strastna nabiralca in starešini v poslu pakiranja), Ježek Milo (ljubitelj sladkega in lump), MC Perolino (mojster v mixanju zvarkov), Glista Nedeljko (lenuh in nedeljski lenivec), Mali Picek (inventar in nočni čuvaj) in seveda edina gospa med gospodi – Kornelija Špic (samooklicana nadzornica).

Več o vsakem pa si lahko preberete tukaj.