Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.
Pokliči 051 616 808
 
Ja, punce in fantje...nismo samo šank ekipa ;)

Kaj sploh delamo?

Mobilni barček

Pun kufer je potujoči barček. Naša ponudba zajema pijačo in prigrizke, ki jo je z lahkoto mogoče nadgraditi po željah strank. Zato smo idealna izbira za vse vrste dogodkov 😉

Poslovni dogodki

Poslovna zabava, teambuilding, proslavitev uspešnega poslovnega leta ali samo družabna kavica? Če nas povabite in poveste kaj želite videti na našem šanku, vam z veseljem pripravimo pun kufer dobre ponudbe.

Zasebna veseljačenja

Če prirejate zabavo, druženje ali karkoli, kar po družbenem bontonu in osebnih željah zahteva še podporo v obliki pijače in jedače, smo vam na voljo. Pokličite ali nas pocukajte za rokav.

Spoznajmo se

Dobrodošli v najini novi skupni zgodbi. Upava, da boste tudi vi uživali pri nas in začutili dobro energijo za katero se trudimo vsak dan.

LOKACIJA BARČKA

Stalnih koordinat si še nismo izbrali, zato smo spa(r)kirani tam, kjer nam dovolijo (beri: povabijo). Če so tudi pri vas vrata odprta, nas kontaktirajte … veseli bomo 🙂

Tudi za fine dogodke

Že res, da smo potujoča ekipa in da znamo biti precej sproščeni, a brez skrbi…tudi zrihtat se znamo 😉 

Glista se ob nedeljah plazi po gostilnah in lenuhari, če je le možno se ne pretegne niti za ped. Nedelo ob nedeljah ima v krvi, med tednom pa skrbi za sproščeno vzdušje med zaposlenimi.

Glista Nedeljko - Pri nas skrbi, da tudi v največji gužvi zadihamo in se imamo ob delu fino.

Mali pa lušn, ne vemo od kod se je vzel. Pustimo mu, da spi v prikolici v zameno za strašenje miši. V kufru nima konkretne zadolžitve, je pa vedno blizu, da nas spomni, da iščemo lepoto v majhnih stvareh.

Mali Picek - Inventar

Perolino je majster v mixanju cocktailov in podobnih mavričnih zvarkov. Zelo ponosno neguje svoj rep in ga redno barva, ker se boji sivenja. Ker je mlad po duši in prepričan, da je hip, v kufru skrbi za to, da smo v koraku s trendi.

MC Perolino - Zabava in rekreacija

Kornelija je znana kot stroga nadzornica v nabavi, njena šibka točka je frizura na kepico, ki pade skup ob prvih sončnih žarkih. V našem kufru se je postavila za šefico sladolednega oddelka. Nihče ne upa ugovarjati

Kornelija Špic - Sladoledni oddelek

Milo ima nos za dobro voljo in vedno najde kaj za ušpičit. Najrajši pod mizo je cuker iz vrečke.

Ježek Milo - Ker ima preveč energije smo ga našem kufru zadolžili za zabavo

Brata Krempeljc sta na ulici poznana kot starešini v poslu pakiranja. Sta čisto nasprotje – prvi je ljubiteljski zbiralec (beri horder), drugi minimalist, ki na skrivaj razdaja bratove trofeje. Čeprav en vidi kufer napol prazen, drugi pa napol poln, sta si oba enotna – karkoli gre not in vse kar gre ven mora biti dobro.

Dvojčka Krempelj - V našem kufru skrbita, da je mera pozitive vedno v skladu z zahtevami vesolja.

Svobodnjak po duši in strasten nabiralec. Išče dobre place s kul ljudmi, s sabo tovori pun kufer dobrega – v njem je vse kar ima in vse kar lahko da. Na vsakem placu spakira kaj novega in pusti nekaj pozitivnega.

Leteči Pero - V našem kufru skrbi, da smo vedno odprte glave in rok

Dr. Ivan je po naravi nergač in (po pokojni materi) ljubitelj dobre kave. Rad pove, da so jo njegovih časih mati kuhali čist drugač, postregli v lični skodelici, … pa ne ker bi naša bla slaba, čisto tak, na znanje pač.

dr. Ivan Kofič - V našem kufru skrbi za nadzor kvalitete.

Radek je garač in po naravi hedonist.« Delamo pa uživamo« se rad pohvali. Usta zapre samo ko zmanjka pijače ali ko na šiht pride žena. Požre pa marsikaj, ne samo njene kritike.

Zverko Hlastač - V našem kufru skrbi za hidracijo.